Featured_hottub_warranty_300x300Wij geloven 100% in onze hot tubs  en zijn bereid om het te bewijzen door u de beste garantie aan te bieden. Een hot tub is een kleine investering, dus u moet er zeker van zijn dat uw investering goed beschermd is. Uw aankoop van een FOREST SPA is 100% veilig. In de loop der jaren hebben veel van onze klanten, om dit te bewijzen, de tijd genomen om hun positieve ervaringen met onze producten met ons te delen.

De kwaliteit van onze producten maakt het makkelijker voor ons om een ​​garantie van twee jaar tegen defecten in fabricatie of materiaal te geven. De garantie op elektrische componenten (elektrische verwarming, LED-verlichting of een massage systeem) is beperkt tot een jaar. Gedurende de garantieperiode zal elke fabricagefout die wordt vastgesteld op onze kosten en in de kortst mogelijke tijd gerepareerd of vervangen worden.

FOREST SPA garandeert hot tubs aan de oorspronkelijke koper van de hot tub overeenkomstig de volgende voorwaarden:

Houten ton mag geen ernstige lekken vertonen, barsten, rimpelen of schilferen, gedurende een periode van 2 jaar gerekend vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum. Denk er om: het ouder worden van het hout en lichte lekkages behoren bij het natuurlijke proces en zijn absoluut toelaatbaar.

Plastic interieur van de hot tub mag niet lekken, barsten, rimpelen, blaren of loslaten, gedurende een periode van 2 jaar gerekend vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum.

Kachel  van de hot tub mag niet lekken, barsten, rimpelen, blaren of loslaten, gedurende een periode van 2 jaar gerekend vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum.