fbpx

Hot-tub-fabrication_bain-nordique1FOREST SPA is een onafhankelijke producent van hot tubs en saunas met meer dan 10 jaar ervaring. Het is een familiebedrijf dat is opgericht in 2009 en houdt zich in de eerste plaats bezig met het produceren en bewerken van hout. Tegenwoordig exporteren we een indrukwekkend assortiment producten door het leveren van hoge kwaliteit, concurrerende prijzen en klantvriendelijke service.

Hot-tub-fabrication_bain-nordique2FOREST SPA heeft als missie het aanbieden van op maat gemaakte hot tubs, barrel saunas, gazebos (zomerhuisjes) en bijbehorende accessoires. Door onze ervaring zijn wij in staat om een volledige range producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden die gemaakt zijn met zorgvuldige aandacht voor excellentie en vakmanschap tot en met het laatste detail en voor elk product.

Onze productiefaciliteiten bevinden zich in Litouwen, maar het hout wordt geïmporteerd uit Siberië of Finland. FOREST SPA exporteert meer dan 70% van zijn productie. Onze klanten komen uit geheel Europa: Noorwegen, Zweden, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Deze webpagina inhottub.be is gemaakt om onze klanten in België, Frankrijk en Nederland te ondersteunen met onze vertegenwoordigers die gevestigd zijn in Zaventem.

Hot-tub-delivery_bain-nordique-livraisonOnze langdurig ervaring, ervaren arbeidskrachten, moderne uitrusting en kennis stellen ons in staat om fraaie producten van hoge kwaliteit te maken. Momenteel hebben we 55 specialisten in ons team. Onze hulpvaardige medewerkers kunnen alle vragen met betrekking tot hot tubs en saunas beantwoorden en kunnen u helpen bij technische kwesties. We zijn er altijd als u ons nodig heeft en bieden u een klantvriendelijke service, zelfs tijdens de late uurtjes.


Eco friendly ISO 9001 IWPA