Ontspan en laat het warme water uw lichaam en geest verjongen. Zowel voor dagelijks gebruik als voor een gezellige avond met familie en vrienden onder de sterren, zult u uw FOREST SPA hot tub ten zeerste appreciëren.

Van ongeëvenaarde kwaliteit, schoonheid en betrouwbaarheid, zie ons productaanbod door te zoeken naar het perfecte hot tub of sauna voor uw familie en uw budget.

Bain nordique en plastique

KUNSTSTOF HOT TUBS

Kunststof hot tubs met hout decoratie vergen minder onderhoud. De kleur van het plastic kan licht grijs, licht blauw, wit, donkergrijs of zwart zijn. Hoewel op het eerste gezicht ze er misschien minder natuurlijk uitzien, zitten er veel praktische voordelen

Bain nordique Deluxe

HOT TUBS DELUXE

Glasvezel hot tubs DEULXE met hout decoratie vergen minder onderhoud. De kleur van het glasvezel kan wit, grijs of blauw zijn. Hoewel op het eerste gezicht ze er misschien minder natuurlijk uitzien, zitten er veel praktische voordelen aan het hebben van

Bain nordique

GLASVEZEL HOT TUBS

Glasvezel hot tubs met hout decoratie vergen minder onderhoud. De kleur van het glasvezel kan grijs, blauw, wit of zwart zijn. Hoewel op het eerste gezicht ze er misschien minder natuurlijk uitzien, zitten er veel praktische voordelen aan het hebben van

Bain nordique en bois

HOUTEN HOT TUBS

Oorspronkelijke 100% houten hot tubs zien er heel natuurlijk uit, zijn aangenaam om aan te raken en ruiken lekker. Echter, ze vereisen wat meer onderhoud. Houten kuipen moeten altijd gevuld zijn met water, anders zal het hout uitdrogen en krimpen.

Wooden-sauna-en-bois

ROND BARREL SAUNA

Rond Barrel Sauna, Houtgestookte Sauna, Elektrisch Verwarmde Sauna, Sauna Van Siberische Spar, Sauna Van Siberisch Lariks, Sauna Van Thermowood.

Sauna infrarouge

INFRAROOD SAUNA

Buiten Infrarood Sauna, Houten Infrarood Sauna, Rond Barrel Infrarood Sauna, Vierkant Barrel Infrarood Sauna.

Bain nordique Ofuro

KLEINE HOT TUBS OFURO

(Français) Si vous n’avez pas beaucoup d’espace pour installer un grand bain nordique, nous vous recommandons de choisir un bain japonais Ofuro.

Cabane POD en bois

CAMPING PODS

Houten Camping POD, Houten Sauna POD, Houten Camping Huis, Houten Camping Cabine

Wooden shower

ANDERE PRODUCTEN

Houten Douche, Houten Tuinmeubelen, Tuinmeubelen Gazebo, Tuinmeubelen Veranda En Nog Veel Meer.

ONZE REALISATIES

Hot tub picture gallery