fbpx

Ontspan en laat het warme water uw lichaam en geest verjongen. Zowel voor dagelijks gebruik als voor een gezellige avond met familie en vrienden onder de sterren, zult u uw FOREST SPA hot tub ten zeerste appreciëren.

Van ongeëvenaarde kwaliteit, schoonheid en betrouwbaarheid, zie ons productaanbod door te zoeken naar het perfecte hot tub of sauna voor uw familie en uw budget.

Bain nordique

HOT TUBS ACRYL

Onze hot tubs zijn gemaakt van acryl met hout decoratie.  De kleur van het acryl kan parelwit, parelgrijs of parelblauw zijn. Hoewel op het eerste gezicht ze er misschien minder natuurlijk uitzien, zitten er veel praktische voordelen aan het hebben van

Bain nordique Deluxe

HOT TUBS ACRYL DELUXE

Hot tubs DELUXE  zijn gemaakt van acryl met hout decoratie.  De kleur van het acryl kan parelwit, parelgrijs of parelblauw zijn. Hoewel op het eerste gezicht ze er misschien minder natuurlijk uitzien, zitten er veel praktische voordelen aan het hebben van

Bain nordique en plastique

KUNSTSTOF HOT TUBS

Kunststof hot tubs met hout decoratie vergen minder onderhoud. De kleur van het plastic kan licht grijs, licht blauw, wit, donkergrijs of zwart zijn. Hoewel op het eerste gezicht ze er misschien minder natuurlijk uitzien, zitten er veel praktische voordelen

Bain nordique en bois

HOUTEN HOT TUBS

Oorspronkelijke 100% houten hot tubs zien er heel natuurlijk uit, zijn aangenaam om aan te raken en ruiken lekker. Echter, ze vereisen wat meer onderhoud. Houten kuipen moeten altijd gevuld zijn met water, anders zal het hout uitdrogen en krimpen.

Bain nordique Ofuro

KLEINE HOT TUBS OFURO

(Français) Si vous n’avez pas beaucoup d’espace pour installer un grand bain nordique, nous vous recommandons de choisir un bain japonais Ofuro.

Sauna baril rectangulaire

VIERKANT BARREL SAUNA

Vierkant Barrel Sauna, Houtgestookte Sauna, Elektrisch Verwarmde Sauna, Sauna Van Siberische Spar, Sauna Van Siberisch Lariks, Sauna Van Thermowood.

Wooden-sauna-en-bois

ROND BARREL SAUNA

Rond Barrel Sauna, Houtgestookte Sauna, Elektrisch Verwarmde Sauna, Sauna Van Siberische Spar, Sauna Van Siberisch Lariks, Sauna Van Thermowood.

Sauna deluxe

DELUXE BARREL SAUNA

Een DELUXE sauna is het meest moderne product in ons sauna-assortiment. Het is een buiten sauna in de vorm van een rechthoekig tonvormig ontwerp, met een houten dak en panoramische ramen aan de voorkant. Het unieke kenmerk van de DELUXE

Sauna ovale

OVAAL BARREL SAUNA

Ovaal Barrel Sauna, Houtgestookte Sauna, Elektrisch Verwarmde Sauna, Sauna Van Siberische Spar, Sauna Van Siberisch Lariks, Sauna Van Thermowood.

Sauna baril verticale

VERTICAAL BARREL SAUNA

Een verticaal barrel sauna is een buitensauna in de vorm van een ton, voorzien van 2 ligbanken en een saunakachel. Door zijn unieke uiterlijk, kan de barrel sauna worden beschouwd als een tuinmeubel. Tonvormige saunas hebben een betere hittecirculatie dan vierkante.

Sauna kota

FINSE SAUNA KOTA

Een traditionele Finse Kota-sauna is een zeshoekige buitensauna, met houten banken en saunakachel. Dankzij zijn unieke vorm past de sauna zich perfect aan elke tuin aan. De gelijkmatige luchtcirculatie garandeert een efficiënte warmteverdeling en dus een aangename sauna-ervaring. Volg de nieuwste

Sauna infrarouge

INFRAROOD SAUNA

Buiten Infrarood Sauna, Houten Infrarood Sauna, Rond Barrel Infrarood Sauna, Vierkant Barrel Infrarood Sauna.

Cabane POD en bois

CAMPING PODS

Houten Camping POD, Houten Sauna POD, Houten Camping Huis, Houten Camping Cabine

Sauna interieur en bois

BINNENSAUNA

Op maat gemaakte binensauna’s van linden, esp, zwarte els, red cedar, etc.

ONZE REALISATIES

Hot tub picture gallery

WAAR KAN IK HOT TUB OF SAUNA TESTEN?

Carte-bain-nordique-sauna